Ανακοίνωση ΔΑΣ ΟΤΑ Ρόδου για κατάληψη Δημαρχείων την Πέμπτη 4 Νοέμβρη 2015

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε πλήρη συμπόρευση με τις επιταγές της Ε.Ε. προωθεί νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, έχοντας βάλει στόχο την κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης, νέες μειώσεις στις αποδοχές μας, ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών στους ΟΤΑ!!! Να μην το επιτρέψουμε!!!!
  • Δε χαρίζουμε την κοινωνική ασφάλιση που κατακτήθηκε με αίμα και να γίνει η ασφάλιση προνόμιο λίγων!
  • Δε δεχόμαστε μισθούς και συντάξεις πείνας!
  • Τέρμα πια στη φοροληστεία! Κάτω οι φόροι, σημερινοί και προηγούμενοι!
  • Αγώνας ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, στην παράδοση του δημόσιου πλούτου στους επιχειρηματικούς ομίλους, στις επιπτώσεις σε βάρος των εργαζομένων με ένταση της εκμετάλλευσης και των απολύσεων, την αύξηση τιμών για τη λαϊκή οικογένεια σε ηλεκτρικό, νερό, εισιτήρια, τηλέφωνο, βασικά αγαθά.
Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ – ΟΤΑ αποφάσισε την Τετάρτη 4 Νοέμβρη 2015 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ των Δημαρχείων και υπηρεσιών των ΟΤΑ από τις 10:00 έως τις 13:00. Συμμετέχουμε όλοι και όλες!!!! Η επιτυχία κάθε κινητοποίησης μπορεί να αποτελέσει γροθιά στο κλίμα ανοχής, ηττοπάθειας, μοιρολατρίας που καλλιεργείται σκόπιμα.
Να σκεφτούμε τα βάρβαρα μέτρα που έρχονται, να οργανώσουμε την απάντηση μας. Χωρίς αυταπάτες περί ισοδυνάμων μέτρων, χωρίς αποχή, με ΔΡΑΣΗ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μπορούμε να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα.
 Άμεσα να προχωρήσουμε σε Γενική Συνέλευση ώστε να προετοιμάσουμε τη συμμετοχή μας στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 12 Νοέμβρη 2015.
 Ρόδος 02-10-2015
Ανακοίνωση ΔΑΣ ΟΤΑ Ρόδου για κατάληψη Δημαρχείων την Πέμπτη 4 Νοέμβρη 2015
+